Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Apartamentul unor calatori din Moscova

Desi ne indoim ca geamantanele si cuferele au si alt rol, dincolo de cel decorativ, apreciem ingeniozitatea de care au dat dovata arhitectii si designerii in amenajarea livingului.

Renovarea si reconditionarea apartamentului de 150 de metri patrati din Moscova a durat aproape doi ani, timp in care arhitectii au schimbat complet aspectul fiecarei incaperi.

Avand ca inspiratie placerea proprietarilor de a calatori prin lume, designerii au urmarit sa imbine stiluri diferite, pentru a da un aer cosmopolit locuintei.

Bucataria si livingul ne incanta cu modelul oriental al pardoselii si cu mobilierul alb si elegant. Baia, in schimb, ne cucereste cu peretele din mozaic, dar si cu tapetul cu baloane, care ne duce cu gandul la cartile lui Jules Verne.

Biroul minimalist pare locul ideal pentru a planui o calatorie lunga in jurul lumii, dar am fi preferat ca, in locul tapetului, sa existe o biblioteca adevarata.

Ne place prezenta lemnului aramiu in fiecare incapere a locuintei, inclusiv in dormitor, unde dressing-ul este delimitat simbolic, iar garderoba lasata la vedere sporeste farmecul apartamentului.

 

Articole similare

Cum aplici tencuiala decorativă – 5 pași de urmat

casamea.ro

Solutii decorative pentru pereti

Elena Virlan

Stil contemporan in Mexico City

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu