Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament vesel, in culori pastelate

Amenajarea acestui apartament din Amsterdam se axeaza pe un design jucaus si feminin. Decorul interior reprezinta un amestec de piese de mobilier eclectice, culori pastelate si accesorii gratioase in stil shabby chic.

Ferestrele mari ofera multa lumina naturala, iar podelele albe reflecta foarte bine lumina. Acest fundal este perfect pentru covorasele cu patternuri interesante si pentru piesele de mobilier colorate, realizate in stiluri diferite.

Citeste si: Decor degajat in stil shabby chic

Bugetul de amenajare a fost destul de modest, avand in vedere ca majoritatea elementelor de decor au fost achizitionate din magazine si bazaruri locale. Accentul s-a pus pe creativitate si imbinarea unor obiecte simple, dar cu efect decorativ puternic.

Desi decorul reflecta preocuparea pentru latura estetica, nu au fost neglijate nici aspectele de ordin practic. De exemplu, incaperile dispun de spatii de depozitare ingenioase, cum ar fi nisele create in perete sau rafturile suspendate.

Citeste si: Desprins din vremurile de altadata: un colt shabby-chic

Pentru o persoana care adora sa traiasca intr-un ambient distractiv, relaxant, confortabil si nepretentios, acest apartament reprezinta alegerea ideala.

 

Articole similare

Ionescu Elena M

RL online

Imagineaza-ti dimineata perfecta

RL online

Frumusetea clasica a unei resedinte din sec.19

Catalina Coca

Lasă un comentariu