Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Apartament ultra-modern cu vedere spre oras

Fara indoiala, cel mai mare atuu al sau este lipsa peretilor sau, cu alte cuvinte, prezenta unor pereti din sticla care permit luminii naturale sa invadeze interiorul, dar si sa incante privirea celor ce locuiesc acolo. Al doilea „detaliu” este acela al open-space-ului format din living, dining si o bucatarie mica care aminteste de caracteristica de baza a apartametului, si anume minimalismul.

 In acest spatiu, design-ul jucaus al peretului ce sustine LCD-ul reprezinta pata de culoare in „marea” de culori neutre, in timp ce pernutele decorative sunt acele accesorii feminine care „indulesc” putin atmosfera.

Dormitorul este foarte elegant si usor masculin prin prisma culorilor abordate (gri, bleu, negru). Locuinta beneficiaza si de un spatiu de lucru, un birou spatios care face legatura cu dormitorul atat “fizic”, cat si din punct de vedere al design-ului. Aici vom intalni o multimee de spatii de depozitare, „ascunse” in spatele unei „biblioteci-dressing”. Ambele incaperi au iesire spre terasa luminata de razele soarelui.

 

Articole similare

Cum sa alegi cele mai potrivite ferestre pentru casa ta

casamea.ro

Iluzii optice care te ajuta sa schimbi perspectiva unei incaperi

casamea.ro

Un ansamblu la inaltime

Luana Ibacka

Lasă un comentariu