Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament suedez amenajat in stil modern

Acest apartament din Gothenburg, Suedia, este situat intr-o cladire renovata, care contine atat elemente vechi, cat si moderne. Primul lucru care atrage atentia ochiului curios este designul creativ al locuintei.

Desi este realizata in stil modern, amenajarea contine si elemente vechi, cum ar fi semineul traditional din living, care era la moda in secolul trecut. Chiar daca are o suprafata relativ mica, de aproximativ 60 de metri patrati, apartamentul a fost foarte bine utilat si pastreaza un aspect aerisit.

Citeste si: Detalii ludice intr-un apartament modern

Holul mic de la intrare reprezinta calea de acces catre spatiile functionale, cum ar fi bucataria, livingul si dormitoarele. Fiecare incapere este amenajata distinct si are personalitatea ei.

Apartamentul are un plan original de pardoseala (pe doua niveluri), creat de vechii proprietari. Parchetul cu finisaj stejar ofera o nota de caldura si eleganta incaperilor si formeaza un contrast placut cu peretii albi.

Citeste si: 7 decoruri in stil nordic

Actualii proprietari au eliminat peretele care separa livingul de bucatarie, creand un open-space luminos si aerisit. Dormitorul cucereste atat prin paleta de culori calma, cat si prin designul jucaus. 

Citeste si: Design inedit intr-un apartament de 40 de mp

Articole similare

O casuta de la tara, plina de culoare

Catalina Coca

Decorarea unui apartament cu trei camere

revista Planul Casei Mele

Incalzirea prin film cu infrarosu

RL online

Lasă un comentariu