Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Apartament spatios, in culori neutre

Cel mai mare avantaj al acestei locuinte este dat de camerele spatioase care comunica intre ele foarte usor. Lipsa usilor clasice si inlocuirea acestora cu usi culisante, incorporate in perete, creeaza impresia unui open-space intre living si dormitor. De asemenea, intre cele doua incaperi a fost folosit acelasi finisaj la nivelul pardoselii, suferand inca  o data ideea de continuitate.

Dormitorul este foarte simplu si practic. In afara unui pat maiestuos, foarte confortabil, tot acolo regasim un dressing alb si o zona de lucru micuta. Trecand spre living, o canapea gri si doua scaune isi fac aparitia, insa punctul de atractie il reprezinta semineul pe colt.

Bucataria longitudinala este spatioasa, de asemenea, astfel ca permite integrarea unei mese de dining. Exista o multime de spatii de depozitare datorita corpurilor suspendate de mobilier care au fost montate pana la nivelul tavanului. In felul acesta, niciun centimetru nu se pierde si este folosit in mod inteligent.

In ceea ce priveste stilul de amenajare, design-ul clasic a fost o inspiratie potrivita. Mai mult, in „marea” de alb isi fac aparitia accente de gri si negru, toate trei formand un contrast placut la vedere.

Singura „camera” mica in acest apartament este balconul, insa acesta a fost amenajat foarte cochet cu accesorii sic pentru a compensa lipsa spatiului

Articole similare

Casa Mea ianuarie 2005

RL online

Casa Perfecta – ep 2: Piata terenurilor de constructie

RL online

Casa cu aer de vacanta

Simona Popa

Lasă un comentariu