Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament spatios amenajat in stil modern

Apartamentul din imagini se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 88 de mp si atrage prin designul modern, culorile luminoase si atmosfera vibranta.

Acest proiect rezidential este de fapt un apartament de tip pilot sau, altfel spus, un model de casa moderna pentru un cuplu tanar. Cromatica se axeaza in principal pe galben, maro, alb si cateva accente negre, care atrag atentia privitorului.

Citeste si: Detalii ludice intr-un apartament modern

Amenajarea zonei de zi este realizata cu mobilier executat pe comanda pentru a se integra perfect in spatiile disponibile. Un accent puternic s-a pus pe sursele de iluminat astfel incat sa scoata in evidenta anumite detalii decorative.

Proiectul de amenajare este indraznet, nu doar din punctul de vedere al culorilor, ci si al formelor si volumelor. De exemplu, spatiile de depozitare inchise si deschise creeaza o serie interesanta de volume si goluri.

Citeste si: Amenajare compacta a unui apartament modern

Mobilierul din dormitor este, de asemenea, realizat pe comanda. Incaperea detine chiar si un dulap medical care poate fi accesat printr-o oglinda-pivot.

Arhitectii de la Ceconni Studio au incercat sa creeze un decor modern si elegant, care sa permita dezvoltarea armonioasa a unei familii tinere. 

Citeste si: Apartament suedez amenajat in stil modern

Articole similare

SARBATORI PASCALE – martie 2010

RL online

www.casamea.ro si revista Caminul te premiaza

RL online

O casa pentru relaxare

Luana Ibacka

Lasă un comentariu