Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament pe micronivele in Madrid

A transforma un spatiu, aparent nelocuibil, intr-un camin confortabil chiar si pentru o singura persoana reprezinta o provocare pentru multi arhitecti si designeri.

Avem un exemplu concret in mini apartamentul din imagini, situat in Madrid. Fiind vorba de un spatiu foarte ingust, locuinta a fost dezvoltata pe verticala, mai exact, pe micronivele.

Suprafata intregului apartament nu depaseste 21 de metri patrati, fiind echivalentul unei garsoniere confort 2 de la noi. Cu toate acestea, compartimentarea interioara a permis includerea mai multor functiuni: zona de relaxare, de dormit, de lucru, o mini bucatarie si o baie.

Apartamentul a fost proiectat si amenajat de studioul Mycc (Carmina Casajuana, Beatriz G. Casares si Marcos Gonzales). Desi minuscul, apartamentul iti permite „sa respiri” datorita utilizarii unui mobilier modern, mai putin voluminos, si a nonculorii alb. Conceptul de amenajare a fost versatil si a pornit de la ideea crearii unui spatiu de locuit si de lucru, potrivit pentru o persoana cu venituri modeste, dar care isi doreste sa traiasca in Capitala Spaniei. 

Articole similare

Picturi murale pentru muzicofili

Alexandra Petraru

Din destinatie de weekend in resedinta permanenta

casamea.ro

Concurs Domus 10 ani

RL online

Lasă un comentariu