Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament open-space in culori temperate

Culorile reprezinta acea parte din design care exprima cel mai bine personalitatea proprietarilor: vesela, energica, calma, discreta, extravaganta, nonconformista.

Prin urmare, atunci cand intram intr-o locuinta guvernata de culori vibrante, ne vom gandi automat ca posesorul ei este o persoana exploziva, indrazneata si plina de viata. Dimpotriva, intr-o casa in care domina culori neutre sau de pamant, ne asteptam sa descoperim o persoana echilibrata, calma si discreta.

Citeste si: Accente de culoare intr-un apartament guvernat de culori temperate

Amenajarea din imagini se inscrie perfect in cea de-a doua categorie. Paleta de culori se compune din culori de pamant (diverse nuante de maro, portocaliu stins) si nuante neutre (gri, bej). Chiar daca designerul a fost zgarcit in alegerea numarului de culori, decorul nu este monoton gratie combinatiilor cromatice si diversitatii texturilor (suprafete mate, transparente, catifelate etc.).

Citeste si: Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern

Conceptul de design este modern, curat si destul de aerisit, avand in vedere ca suprafata mica a locuintei inglobeaza aproape toate functiunile. Mobilierul prezinta linii drepte si simple, fapt care contribuie la obtinerea unei amenajari ordonate si aerisite.

Daca nu te regasesti in amenajarile care epateaza prin culori, te poti inspira din acest decor, mai ales ca se potriveste perfect in lunile de toamna.

Citeste si: Apartament spatios, amenajat in culorile pamantului

Articole similare

Casa in care a copilarit Goethe

Laura Ilica

Casa cu terasa pe acoperis

casamea.ro

Un birou de inspiratie industriala, dar marcat de rafinament si eleganta

casamea.ro

Lasă un comentariu