Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament modern in Shangai

Situat in centrul orasului Shangai, pe o strada celebra, cunoscuta cu numele de Huaihai, acest apartament modern a fost proiectat si amenajat de studioul de arhitectura Taranta Creations.

Planul de amenajare a avut in prim plan ideea de refugiu modern si urban, care sa ii ajute pe proprietari sa se relaxeze dupa o zi petrecuta in aglomeratul oras.

Citeste si: Design inedit intr-un apartament de 40 de mp

Apartamentul se intinde pe o suprafata de 100 de mp. In amenajarea spatiilor, albul a fost utilizat ca un laitmotiv deoarece reflecta puritate si prospetime. Alaturi de alb, intalnim portocaliu pastel si gri deschis, folosite ca nuante complementare. Placile ondulate 3D infrumuseteaza zona de la intrare, oferind peretilor o textura speciala.

Citeste si: Apartament in Bulgaria amenajat in stil american

Suprafetele din living si dormitor acoperite cu perdele ofera sentimentul de serenitate. Oglinzile ajuta incaperile sa para mai mari si subliniaza albul prin reflectie. Plantele tropicale aduc putina culoare si invita la relaxare.

Desi amenajarea se axeaza pe alb, fiecare incapere este atractiva si are personalitatea ei. Camera de zi beneficiaza de un semineu eco, situat intr-un perete-dulap. Culoarea orange creeaza un efect uimitor asupra luminii naturale care patrunde in interior. Impodobit cu accesorii si tablouri de arta, livingul este deopotriva elegant si cosmopolit. 

Citeste si: Monocromie intr-un apartament minimalist

Articole similare

Casă în Arad, inspirată din arhitectura austriacă

casamea.ro

Casa din lemn construita pe o stanca

Elena Virlan

Cum arata bucatariile futuriste

Elena Virlan

Lasă un comentariu