Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament modern în culori calde

Acest apartament este o invitaţie deschisă la relaxare. Conceptul de design se axează pe o paletă de culori calde care transformă interiorul într-un refugiu elegant şi confortabil.

Se pare că designerii de la Workshop Art au reuşit într-un mod inedit să îmbine elemente moderne şi culori clasice de pământ pentru obţine un decor care să impresioneze prin design şi care totodată să te elibereze de stres.

Tonurile de pământ reprezintă un fundal mut pentru accentele de culoare, introduse foarte bine prin diverse elemente de decor. Cu o astfel de schemă de culori poţi crea un design permisiv şi uşor de adaptat la decorări ulterioare. Mobilierul “împrumută” din culorile calde ale fundalului, aliniindu-se la schema generală de culori.

Tema pământului se regăseşte nu doar la culori, şi şi la forma şi tipul elementelor de decor, cum ar fi panourile din lemn sau decoraţiunea de perete din living. În acest cadru, iluminatul ambiental are menirea de a creşte acea senzaţie de spaţiu intim şi reconfortant.

Totuşi, în dining şi bucătărie, tonurile de maro şi bej sunt introduse discret prin intermediul unor corpuri de mobilier şi elemente decorative mici. Aceste spaţii sunt guvernate de alb şi gri, care oferă luminozitate şi senzaţia de deschidere.

Dormitorul preia din culorile calde ale livingului. Nuanţele neutre asigură un fundal temperat, dar în acelaşi timp oferă identitate şi eleganţă încăperii. Dormitorul este foarte bine organizat, iar mobilierul minimal îi păstrează un aspect simplu.

Pentru o vizualizare completă a apartementului accesează galeria foto.

Sursa foto: http://adorable-home.com

Articole similare

In mijlocul orasului

revista Casa Mea

Curalariu Natalia

RL online

Tehnologie noua pentru masinile de spalat

Luana Ibacka

Lasă un comentariu