Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Apartament modern cu mezanin, amenajat in culori vibrante

Desi intreg apartamentul poate fi „cuprins” dintr-o singura privire, asta nu inseamna ca nu se descurca la capitolele functionalitate si confort. In primul rand, marele avantaj al sau este inaltimea tavanului, lucru care a contribuit la crearea unui mezanin. Atunci cand ai de-a face cu spatiile mici, amenajarea pe verticala reprezinta o solutie practica chiar daca vorbim de un (semi)etaj. Luand exemplul acestui apartament, „parterul” este mult mai aerisit deoarece dormitorul a fost mutat la mezanin. Un pat matrimonial, doua noptiere minimaliste, o comoda si o nisa in perete, care tine locul dressing-ului, sunt suficiente pentru un singur proprietar.

Coborand pe scara spiralata ajungem in living unde mobilierul in culori neutre este inviorat de accesoriile colorate. Foarte mult apreciem biblioteca moderna de tip multi-cub, lampadarele discrete si corpurile de iluminat sferice care coboara usor deasupra masutei de cafea. Un alt avantaj al acetui spatiu este lumina naturala care momentan este limitata de jaluzelele opace, dar oricand poate fi invadat de razele solare, mai ales ca, dupa ferestrele ample, urmeaza si o terasa.

Dining-ul si bucataria comunica foarte bine la nivel cromatic si sunt integrate perfect in apartament. Materialele lucioase ale mobilierului de bucatarie si orange-ul fronturilor formeaza o combinatie frumoasa cu setul de dining (masa si scaunele). Baia este prezenta la intrarea in locuinta si dotata cu strictul necesar. Din punct de vedere al design-ului s-a optat pentru o amenajare monocroma, simpla, dar de efect.  

Sursa foto: www.freshome.com

 

 

Articole similare

Caminul – iunie 2010 online doar pe www.casamea.ro

RL online

Ce se intampla cu creditele

Luana Ibacka

Resedinta cocheta in Florida

Elena Virlan

Lasă un comentariu