Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament modern cu accente de turcoaz

Acest proiect este opera agentiei poloneze de design interior PLASTERLINA. Locuinta, intitulata U.S.S. Home, se afla in Cracovia si reprezinta un exemplu de amenajare creativa, adaptata stilului de viata actual.

Conceptul de design se axeaza pe suprafete albe si negre mate, “inmuiate” prin adaugarea elementelor din lemn si al tonurilor de turcoaz. Mobilierul capata o nota de originalitate prin simplitatea naturala.

Zona de zi este de tip open-space, functiunile fiind delimitate prin intermediul culorilor. Livingul este animat cu ajutorul accesoriilor colorate, pieselor modulare si pouffurilor indraznete. In aceasta incapere, un interesant punct de atractie il reprezinta spatiul de relaxare creat la fereastra, care, fiind supradimensionata, ofera o vedere ampla asupra orasului.

Bucataria este amenajata minimalist, in tonuri inchise. Supraftele negre si gri formeaza un contrast elegant cu cele albe, ale dulapurilor superioare. Aceasta zona surprinde cu un element original, si anume insula de bucatarie care se continua cu masa de dining, care sunt realizate din materiale si culori diferite.

Accentele de turcoaz reprezinta un laitmotiv al amenajarii, acestea regasindu-se si in alte zone ale casei, cum ar fi biroul si baia. Cei care isi doresc un decor contemporan inteligent si versatil vor gasi in aceasta amenajare o bogata sursa de inspiratie.

 

Pentru mai multe imagini de la acest proiect, accesati galeria foto.

Articole similare

Tu stii cum sa alegi in mod corect electrocasnicele, pentru a te putea bucura din plin de ele?

casamea.ro

8 scaune clasice, dar ce mobilier ni se potriveste?

Alexandra Petraru

Case pe structuri din otel – confortabil sau rece?

Radu Vezure

Lasă un comentariu