Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament modern cu accente de roşu şi albastru

De cele mai multe ori, când ne gândim la un decor modern, ne apare în minte un şablon de culori terne, care se limitează la alb, negru şi gri. Acest apartament amenajat în stil modern este un contraexemplu.

Culorile-vedetă ale interiorului sunt roşu închis şi albastru, puse în evidenţă prin fundalul în nuanţele naturale ale lemnului şi accentele albe. Designerii de la KYD BURO au avut sarcina de a crea un spaţiu confortabil, transparent, colorat şi natural, iar rezultatul final ne arată că şi-au atins ţelul. Apartamentul se află în Seaside District din Saint Petersburg şi reprezintă o mostră de frumuseţe contemporană rusească.

Încă din holul de la intrare se reflectă interesul designerilor pentru găsirea celor mai bune soluţii practice, puse sub umbrela unui design captivant. Dovadă stă divizarea inteligentă a holului de restul casei, realizată prin panouri din lemn cu rol decorativ, dar care includ şi soluţii de depozitare.

Geometriile introduse prin finisaje şi piese de mobilier îi oferă decorului un look sofisticat, însă acesta este treptat diminuat de îndată ce descoperim silueta simplă a bucătăriei. Designul epurat şi simplu oferă senzaţia de spaţiu, fapt care a permis şi amplasarea unei mici insule, în ciuda dimensiunilor reduse ale acestei funcţiuni. Masa de dining separă vizual bucătăria de living, iar canapeaua solidă delimitează zona de dining de living.

De cealaltă parte a ariei de zi găsim un dulap media plutitor care se sprijină pe un perete acoperit cu aceleaşi panouri din lemn prezente la intrarea în apartament. Este lăudabil conceptul de amenajare deoarece reuşeşte să integreze trei funcţiuni distincte într-un singur spaţiu deschis.

Accentele de culoare sunt “transportate” în dormitoare şi în baie, care se remarcă prin designul unic.

Pentru o vizualizare completă a acestui apartament accesează galeria foto.

Sursa foto: http://adorable-home.com

 

 

 

Articole similare

Alegerea combinei frigorifice – 8 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a lua decizia potrivita pentru casa ta

casamea.ro

Apartament mic, cald si luminos

Elena Virlan

Canapeaua extensibilă, o prezență esențială în fiecare locuință

comunicat de presa

Lasă un comentariu