Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Apartament mic si cochet

In ciuda conditionarilor de spatiu, in living s-au creeat trei zone diferite: una pentru luat masa, un loc de relaxare si discutie si un colt de lectura, conceput in jurul semineului.

Din punct de vedere cromatic, s-au preferat culorile proaspete si imprimeurile tineresti, care dau locuintei un aer boem. Nu lipsesc nici obiectele decorative, care au fost alese in ton cu amenajarea. Pentru a nu incarca insa prea mult cadrul, orientarea a fost spre decoratiuni simple, uni, din sticla transparenta colorata.

In contrast cu imaginea puternica a peretilor rosu-grena, pardoseala din lemn lacuit echilibreaza vizual camera, prin nuanta sa naturala, linistitoare. De altfel, parchetul a fost ales ca solutie de acoperire chiar si in bucatarie, unde decoratoarea a refuzat sa foloseasca finisaje ceramice.

Camera de odihna pastreaza aceeasi linie, prin drapajele textile cu imprimeu identic cu cel din living. Din cauza spatiului redus al incaperii, mobilarea s-a rezumat la strictul necesar

Baia, de asemenea foarte mica, a fost amenajata modern, dar in acelasi timp practic, in functie de circumstante. Astfel, in locul unei cazi, a fost montata o cabina de dus pe colt, iar deasupra lavoarului a fost folosit un joc de oglinzi in care se multiplica imaginea baii.
Bucataria, cea mai deficitara incapere din casa din punct de vedere al suprafetei, a fost si ea valorificata astfel: una dintre laturile lungi ale camerei si peretele de sub fereastra au fost ocupate de frontul de mobilier dispus in forma de “L”, in timp ce pe latura lunga, opusa, a fost montat un blat de luat masa, de inaltimea unui bar.

Articole similare

Cum poti sa decorezi si sa te distrezi in acelasi timp

Elena Virlan

Casă cu atmosferă inspirată de locuințele toscane

casamea.ro

Casă rustică amenajată modern

Elena Virlan

Lasă un comentariu