Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament mic, cald si luminos

In acest articol ne-am propus sa va prezentam un apartament mic, tip studio, pentru a va argumenta ca astfel de locuinte nu reprezinta „oaia neagra” a ansamblurilor rezidentiale, ci, dimpotriva, spatii atragatoare si perfect functionale.

Apartamentul din imagini a suportat o dubla renovare si reamenajare, cea din urma fiind realizata de arhitectii Anna & Eugeni Bach. Acestia au pus accent pe importanta luminii (dovada stand usile din sticla si finisajele albe) si caldura lemnului.

Tavanul cu grinzi este de inspiratie traditionala, insa prin forma acestuia dobandeste o atingere moderna. Grinzile realizeaza o conexiune puternica intre lumina si umbre.

Placile de gresie au fost recuperate de la renovarea initiala si apoi reconfigurate intr-o serie de benzi distinctive pentru un efect vizual remarcabil.

Designul epurat, contrastul cromatic obtinut prin elementele albe si nuanta calda a lemnului, precum si dotarile moderne transforma acest interior intr-un camin placut si practic, ideal pentru o persoana sau un cuplu tanar.

 

Sursa foto: www.home-designing.com

 

Articole similare

Apartament mic cu aer vintage

Elena Turcu

8 tipuri de tapet pentru toate gusturile

casamea.ro

Orasul din mijlocul padurii

Costel Popa

Lasă un comentariu