Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Apartament mic amenajat in stil masculin

Cei 45 de mp par arhisuficienti in acest apartament care, desi nu foarte spatios, el este extrem de atragator in ochii nostri. Elegant, modern si indeajuns de incapator pentru o singura persoana sau un cuplu, apartamentul are o configuratie inedita permite delimitarea practica a zonelor.

Astfel, odata ce ati pasit in interior veti da „nas in nas” cu un living „aerisit” unde confortul si-a pus amprenta. Canapeaua pare extrem de confortabila, masuta de cafea este mai generoasa decat una obisnuita, iar fotoliul pare la fel de relaxant. Atmosfera este completata de un LCD si cateva polite cu un design minimalist. Asadar, cat se poate de simplu, dar totodata elegant.

Undeva in diagonala se zareste bucataria. Tinand cont de spatiul disponibil s-a optat pentru un mobilier de-a lungul unui singur perete si un colt micut de dining, „ascuns” dupa un perete care da spre camera de zi, adica spre living.

Baia este la fel de minimalista, dar nu atat de mica precum ne-am fi asteptat. Foarte mult apreciem cromatica. Nuantele pamantii de maro se imbina armonios cu nuantele calde de crem si accentele de negru. Aceasta cromatica se regaseste in tot apartamentul si transmite eleganta si masculinitate.

Articole similare

Biroul care ascunde cablurile

Alexandra Petraru

Mici trucuri prin care puteti improspata interiorul locuintei

Catalina Coca

Elimina rugina de pe masina de spalat!

Mihaela Calin

Lasă un comentariu