Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Apartament in St. Petersburg, numai lapte si miere

O locuinta clasica cu multe note feminine denota o atentie sporita la detalii. Apartamentul are doua dormitoare, 1,5 bai, un birou si o bucatarie, toate fiind corelate intre ele la nivel cromatic.

Dormitorul matrimonial este „opera de arta” a caminului si se remarca prin tapetul cu motive florale (iris) in nuanta de bleu, mobila clasica „cremoasa”, accesoriile in ton cu stilul camerei, dar si cele doua candelabre, nici prea simple, nici prea pompoase, care se integreaza perfect in decor.

Insa, cel mai mult imi place canapeaua „cozy”, aflata sub biblioteca „minimalista”, un loc perfect pentru a te relaxa inainte de culcare, citind din cartea preferata.

Tema masculina din birou constrasteaza cu restul apartamentului dar mentine aceeasi linie clasica cu care ne-am obisnuit pana acum. O canapea Chesterfield de culoarea ciocolatei „domina” incaperea, iar tapetul cu imprimeu englezesc ofera intensitate camerei. Nu putea lipsi un semineu clasic si o biblioteca asemanatoare celei din dormitor.

Cel de-al doilea dormitor este „inundat” de doua culori neutre: gri si crem. Feminitatea acestei camere este dat de semi-baldachinul de deasupra patului si de tapetul cu aceleasi accente florale, dar intr-o nuanta mult mai estompata decat in celalalt dormitor.

Mobila de bucatarie alba confirma inca o data stilul clasic al intregului apartament, in timp ce accesoriile (scaune, draperii) se indreapta spre culoarea untului, singurele care ies in evidenta prin negrul puternic sunt electrocasnicele si ceasul vintage.

Baia mica are acelasi design ca si biroul. Cealalta baie, numai privind-o, iti transmite o stare de relaxare si  prospetime.

Sursa foto: www.home-designing.com

Articole similare

Decoreaza-ti casa in tonuri primavaratice

Georgiana Sfarlea

Farmecul unei case rustice din caramida

Catalina Coca

10 holuri amenajate in alb si negru

Olivia Vereha

Lasă un comentariu