Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament de vis, mic si optimist

Un mic apartament din Bulgaria ne-a facut sa ne dam seama cat de mult subestimam uneori puterea culorilor de a ne energiza.

In decorul vesel, luminos si plin de culoare al modestului apartament din Sofia, faptul ca ai la dispozitie doar 45 de metri patrati in care sa te desfasori se transforma, datorita decorului, intr-un imens avantaj.

Pentru proprietara apartamentului din Bulgaria, fiecare zi incepe si se incheie cu un adevarat spectacol cromatic, in care fiecare obiect are rolul de a inveseli si lumina locuinta, dandu-i un aer tineresc, proaspat si jucaus.

Incurajati de dorinta proprietarei de a fi surprinsa la fiecare pas prin culori calde, designerii studioului Momi au reusit sa amenajeze, in stil contemporan, un apartament primitor si plin de viata.

Atentia deosebita acordata detaliile se observa in modul armonios in care fiecare culoare isi gaseste corespondent in spatiul intim si deschis al bucatariei, diningului si livingului. Bucataria solara cocheteaza cu diningul rosu, sangvinic, in timp ce lampa isi gaseste alinare in albastrul pernelor decorative de pe canapea.

Intuim, in apartamentul din capitala Bulgariei, o pofta imensa de joaca si culoare. Toate obiectele, chiar si ghivecele, lumanarile si cestile de cafea, par piese de puzzle fara de care tabloul cromatic ar fi incomplet.

Dormitorul surprinde si mai mult prin frumusetea si caldura pe care o inspira detaliile galbene, mustar si ciocolatii, asortate perfect cu peretii a caror nuanta este pe cat de frumoasa, pe atat de dificil de definit.

 

 

Articole similare

Un dormitor de sticla intr-un apartament mic, de 38mp

Ana Mincu

Domus – aprilie 2010 online doar pe www.casamea.ro

RL online

Inspira-te dintr-o casa colorata si bogata in imprimeuri

Catalina Coca

Lasă un comentariu