Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament de familie in culori vesele

Acest apartament cucereste prin designul jucaus si elementele decorative colorate, care fac spatiile vesele si primitoare. Locuinta se afla intr-o cladire veche si reprezinta un exemplu perfect de interior in care ideile inovatoare si optimizarea ingenioasa a spatiului au schimbat totul.

Decorul actual este rezultatul muncii a doi decoratori: Dunia Garriga si Mario Calavera, un cuplu cu doi copii. Acestia si-au transformat apartamentul de 90 de mp din Barcelona intr-un camin viu pentru familia lor, incluzand in decor toate elementele decorative pe care si le-au dorit.

Citeste si: Reconfigurarea unui apartament pentru o familie cu copii

Fie au introdus un material elegant, fie au inserat un corp de mobilier cochet sau decoratiuni haioase, decoratorii au facut totul in asa fel incat atmosfera sa fie colorata si sa reflecte exuberanta lor.

Camera de zi este amenajata in culori vibrante, care creeaza o atmosfera plina de viata. Peretii albi si simpli accentueaza contrastul stralucitor al mobilierului si textilelor. Incaperea incorporeaza si zona de dining, compusa dintr-o masa mare si patru scaune.

Citeste si: Un apartament de familie cu sarm

Ferestrele generoase, de la podea pana in tavan, permit patrunderea luminii naturale. Doua scaune galbene si un fotoliu in forma de fluture sunt principalele atractii ale incaperii.

Dormitorul matrimonial si cele ale copiilor se remarca prin culorile vii si elementele decorative jucause. Desi este amenajat in culori vibrante, dormitorul principal este aerisit si luminos, avand deschidere catre doua balcoane.

Citeste si: Detalii ludice intr-un apartament modern

Bucataria este unica prin forma sa triunghiulara si prin modul in care a fost optimizata. De asemenea, incaperea are deschidere catre o curte interioara.

 

Articole similare

Cum decorezi scara interioara de sarbatori?

Elena Turcu

Casa din lemn amenajata in stil cottage

Elena Virlan

Casă fascinantă, înconjurată de o grădină interioară acoperită

Elena Virlan

Lasă un comentariu