Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament de 31 de mp dotat cu multe spatii de depozitare

Proprietarii de apartamente mici se confrunta adesea cu lipsa spatiului, fapt care ii determina sa solicite suport de specialitate in gasirea celor mai bune solutii de amenajare si depozitare.

Acest apartament, amenajat de Allen & Killcoyne Architects, masoara doar 31,58 de mp, insa incorporeaza toate functiunile necesare, dar si multe spatii de depozitare. In plus, interiorul se remarca printr-un design curat, aerisit, elegant si atemporal.

Pe suprafata unei singure incaperi au fost create o serie de zone interconectate, fiecare avand o functie diferita. Pentru a se economisi spatiu, in zona de living a fost aleasa o canapea ingusta, cu design simplu.

Zona de lucru a fost creata intr-un colt, insa comunica foarte bine cu celelalte functiuni. De remarcat sunt si solutiile de depozitare. Dulapuri mari si rafturi acopera toti peretii disponibili. Biroul are propriile compartimente de depozitare care fac parte dintr-o unitate imensa care se intinde pe un perete.

Un separator decorativ din lemn delimiteaza zona de zi de cea de noapte. Dormitorul ascunde mult spatiu de depozitare in spatele usilor dulapului alb.

Bucataria, situata la celalalt capat al camerei, contine si un mic bar. Dulapurile au fost montate din tavan si pana la podea, acoperind cu brio nevoile de depozitare.

Baia este minuscula, insa peretii din sticla si oglinzile mari maximizeaza spatiul. Mobilierul si obiectele sanitare albe lumineaza incaperea.

Desi mic, apartamentul este foarte bine organizat si are un aspect aerisit, chiar daca nu a fost utilizat mobilier multifunctional. Secretul sta in organizarea inteligenta a spatiilor si a modului in care aceste spatii comunica intre ele. 

Sursa foto: www.homedit.com

Articole similare

„Am mizat pe violet”

Elena Virlan

Chiuvete pentru bucatarii rustice

Elena Virlan

Green City

RL online

Lasă un comentariu