Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament de 30 de mp cu design compact

Spaţiile mici oferă decoratorilor acel impuls de a găsi soluţii de amenajare creative şi inovatoare, iar acest apartament de 30 de mp este un exemplu grăitor în acest sens.

Interiorul ne arată flexibilitatea unui design compact. Sub umbrela unui decor ludic, se remarcă un interes sporit către latura utilitară a locuinţei.

Autorii acestui proiect ignoră toate regulile preconcepute şi lasă loc pentru idei inovatoare şi personalizate. Toate elementele de decor “lucrează” împreună pentru a da naştere unui cămin funcţional şi adaptabil la vevoile utilizatorului.

Cei 30 de mp sunt utilizaţi creativ în acest apartament compact locuit de un tânăr student. De exemplu, în locul unui dormitor, a fost creată o platformă înaltă care susţine patul, iar dedesubt a fost amenajat un birou.

Panourile din lamele de lemn oferă intimitate, dar ajută apartamentul să păstreze un aspect deschis şi cât mai spaţios posibil. Se pare că atunci când ai de amenajat 30 de mp, fiecare decizie şi alegere este importantă, pentru ca rezultatul final să fie mulţumitor.

Este remarcabilă poziţia televizorului, o soluţie nu doar comodă, ci şi practică deoarece exclude necesitatea amplasării unui corp de mobilier la sol ca suport pentru tv. Este simpatic şi ghiveciul aşezat pe un teanc de cărţi, detaliu care ne arată că putem oricând să rupem barierele unui design rigid, axat pe soluţii de amenajare standard.

Chiar dacă decorul este modern, descoperim şi câteve elemente clasice, cum ar fi scaunele de dining, care formează un contrast şic cu restul elementelor de decor moderne. Scaunul de birou cu spătar din lemn curbat este o altă piesă clasică cu aspect elegant.

Bicicleta ca element de decor este în tendinţe, iar aici a fost fixată pe un suport în zona de la intrare. Este de admirat aceată idee creativă de a renunţa la un accesoriu sau mobilier şi de a pune o bicicletă în centrul atenţiei.

În baie, peretele şi pardoseala sunt adevărate opere de artă. Plăcile 3D care îmbracă unul dintre pereţi şi cele cu aspect de mozaic care acoperă podeaua scot din anonimat această baie mică utilată sumar.

Pentru o vizualizare completă a interiorului accesează galeria foto.

Sursa foto: www.home-designing.com

 

Articole similare

Un dormitor de sticla intr-un apartament mic, de 38mp

Ana Mincu

O baie cu aer exotic

Elena Virlan

Decor de Crăciun în roşu şi verde

Elena Virlan

Lasă un comentariu