Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Apartament amenajat pentru un cuplu cu un bebelus

In primele clipe iti vine sa crezi ca intr-un apartament care masoara sub 50 de mp nu se poate crea o amenajare confortabila pentru un cuplu cu un copil. Insa apartamentul din imagini, proiectat de Zed Design pentru o familie tanara cu un bebelus, ne demonstreaza contrariul.

Designerii au reusit sa ofere tot confortul clientilor sai folosind cateva idei ingenioase. De exemplu, livingul a fost separat de dormitor cu ajutorul unui perete glisant (mult mai subtire decat un perete normal), care poate fi inchis si deschis (mutat) in functie de momentul zilei sau necesitati.

Citeste si: Un apartament mic, dar foarte bine amenajat

O alta solutie practica si care nu deranjeaza estetica interiorului este televizorul tip pivot, care le permite proprietarilor vizionarea emisiunilor preferate fie din living, fie din dormitor.

La fel de interesanta este si solutia gasita pentru amenajarea dormitorului. Pe timpul zilei, patul poate fi “ascuns” in mobilier, aceasta zona putand fi utilizata ca spatiu de joaca.

Citeste si: Decor captivant intr-un apartament de 29 de mp

Dupa cum se poate remarca si din imagini, fiecare coltisor a fost foarte bine valorificat De exemplu, designerii au creat un spatiu de lucru in balcon, acesta putand functiona ca birou.

In amenajarea apartamentului, s-a folosit mult alb si culori vesele. Turcoazul este prezent ca un laitmotiv in fiecare incapere, oferind un aspect unitar interiorului.

Citeste si: Apartament de familie in culori vesele

Articole similare

Fii vedeta noastra!!

RL online

5 trucuri – cum folosesti culorile complementare in amenajare?

Alexandra Petraru

Confort contemporan intr-o casa de familie

Elena Virlan

Lasă un comentariu