Image default
Home

Amortizoare pentru mobila

De aceea, iti recomandam ca, atunci cand comanzi sau cumperi mobila, sa nu te zgarcesti tocmai la amortizoare. Cu siguranta, vei sesiza diferenta si te vei felicita pentru alegerea facuta.

Un mobilier conceput inteligent iti ofera nu doar extra-spatiu de depozitare, ci si flexibilitate si usurinta in utilizare. De regula, cand comanzi mobila de bucatarie, te intereseaza facilitati precum sertarele full-extension (cu iesire totala) sau rafturile carusel, care iti permit sa valorifici colturile greu accesibile. Pun pariu insa ca omiti un aspect care conteaza la fel de mult: amortizoarele pentru sertarele si usile dulapurilor. Iata de ce sunt importante.

De regula, in bucatarie desfasori mai multe activitati in acelasi timp – gatesti, speli vase, pregatesti masa etc. –, fiecare dintre acestea necesitand deschiderea de nenumarate ori a usilor si sertarelor pentru a-ti lua ingredientele sau ustensilele de care ai nevoie. Si, cu siguranta, nu ai rabdare sa le inchizi pe toate silentios, mai ales in momentele in care faci totul in graba.

Astfel, esti nevoita sa suporti de fiecare data zgomotul produs de inchiderea lor. Tocmai de aceea iti propunem sa iei in calcul si montarea unor amortizoare atunci cand iti comanzi mobila. Acestea iti vor garanta o inchidere lina si silentioasa a mobilierului. In general, amortizoarele se monteaza pe balamale, odata cu acestea, dar exista si varianta instalarii ulterioare, pe usile dulapurilor.

Practic, orice dulap poate fi dotat cu amortizoare, indiferent de incaperea careia ii este destinat. Noi insa iti recomandam ca macar mobila de bucatarie sa fie prevazuta cu astfel de sisteme, avand in vedere ca sertarele si dulapurile mobilierului de aici sunt mai des utilizate decat cele din restul locuintei.

 

Articole similare

Recomandarile SIKA: Un montaj profesionist, secretul unui parchet impecabil!

casamea.ro

Saint Tropez

casamea.ro

De ce sa alegi parchetul laminat in baia ta

casamea.ro

Lasă un comentariu