Image default
Amenajari Interioare

Amenajeaza-ti dormitorul in stil romantic pentru Valentine’s Day!

Valentine’s Day este o zi speciala pentru toti indragostitii, iar suprizele se pregatesc din timp. Dca te numeri printre persoanele care prefera sa sarbatoreasca aceasta zi intr-un mod linistit si intim, creeaza-ti acasa un decor special.

Desigur, dormitorul revine in centrul atentiei, iar cel mai potrivit stil de decorare este cel romantic. Asadar, concepe din timp un plan de amenajare astfel incat de Valentine’s Day sa va bucurati de un decor romantic.

Desigur, pentru o amenajare elaborata ar trebui inlocuiesti multe elemente de decor sau sa adaugi altele cu iz romantic, cum ar fi un pat cu baldachin. Sezlongul reprezinta o alta piesa de mobilier frumoasa de factura romantica. Acesta va adauga in decor acel touch de epoca, mai ales daca e accesorizat cu pernute din satin. In ceea ce priveste materialele, te poti axa pe catifea, satin, piele, blanuri false etc. De efect sunt si textilele imprimate cu mesaje reprezentand declaratii de dragoste. 

Insa o atmosfera romantica poti obtine mai simplu cu anumite accesorii: perdele si draperii cu modele florale, asternturi de pat din materiale fine sau pufoase, candelabru cu detalii elaborate, masuta de toaleta cu oglinda, pentru un touch glamour, pernute decorative, flori (sau petale de trandafiri), crengi, frunze uscate etc. Daca iti doresti o atmosfera romantica, nu uita ca iluminatul reprezinta cheia amenajarii: lampi (pe care sa le asezi in jurul patului), lumanari parfumate in suporturi de metal etc.

Un decor romantic poate fi creat in orice tip de dormitor: modern, clasic, vintage etc. Imaginile de mai jos sunt mai mult decat concludente.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Articole similare

Bucataria anului 2013: ce ne aduce in prim plan?

RL online

De vanzare: Apartament modern, amenajat in stil post Artdeco

casamea.ro

Ce inseamna Certificatul Energetic?

Costel Popa

Lasă un comentariu