Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Amenajari exterioare

De aceea au fost alesi cu atentie copaci de toate genurile, plante felurite cu flori frumos colorate, au fost „construite” colturi surprinzatoare, terase cu multe nivele, carari serpuitoare care coboara inspre lac pe sub crengile bogate ale pomilor sau urca inspre cele doua cladiri si piscina aflate pe proprietate.

Pe langa cararile de care va povestesc au fost construite paraiase artificiale – mici curgeri de apa care te insotesc pe tot parcursul unei plimbari, atat vizual cat si auditiv.

Gradina inconjoara cladirea aflata in centrul proprietatii. De jur imprejurul ei sunt construite terase largi, incapatoare, pe care poti lua masa in aer liber, aproape inotand in verdeata sau poti bea o cafea privind salciile ce strajuiesc lacul si casele in constructie de pe cealalta parte. Langa lac a fost construita o scena speciala, pe care, in cazul unor evenimente mai pretentioase, se poate desfasura o orchestra intreaga.

Decorul este intregit de doua cascade artificiale, una amplasata aproape de terasa destinata orchestrei si cealalta construita inedit in jurul unuia din stalpii de la intrarea in cladirea principala. Un astfel de peisaj bine inchegat si coordonat este un cadru ideal pentru un camin. Vara mai ales, poti petrece tot timpul unei zile afara, fara sa te plictisesti, iar pentru serile calduroase exista suficiente terase bine ascunse intre pomi. Multe dintre cele insiruite aici pot parea un rasfat si totusi, ce e mai important decat sa-ti creezi cel mai bun cadru in care sa fii fericit?

Articole similare

Accesorii care insufletesc gradina

Revista Domus

Gradina din balcon

Anca Ghiorghiu

Amenajarea unei gradini de 1200 mp

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu