Image default
Practic

Amenajari cu buget redus

1. Primul sfat este acela de a prospecta bine piata. Cauta prin magazine si brosuri ofertele cele mai convenabile, inainte de a face o achizitie. Intereseaza-te de promotii si oferte speciale din showroomuri, cataloage, pagini de Internet si reviste de profil.

2. Inainte de a da buzna in magazine, arunca o privire la vechile obiecte din locuinta la care intentionai sa renunti sau la cele din pod. Refoloseste tot ceea ce se poate, de la mobilier pana la accesorii. Daca e cazul, reconditioneaza-le.

3. In cazul in care ai in decorul actual lucruri folositoare, care nu se potrivesc insa noii tale viziuni de amenajare, da-le o fata noua. De exemplu, vopseste mobilierul intr-o culoare adecvata noului ambient sau aplica pe el autocolant. Tot acum ai ocazia sa-i imprimi o nota mai personala, fie pictandu-l, fie decorandu-l cu stickere speciale pentru mobilier.

4. Ofera-i lampadarului actual un facelift, schimbandu-i abajurul cu unul nou sau dandu-i celui vechi o „fata” noua cu ajutorul unui material textil si al unui tub de lipici. Inventeaza elemente decorative, modificand rolul unora vechi. De exemplu, o cutie metalica pentru ceai poate deveni usor un ghiveci chic, iar rama tabloului cu crizanteme din sufrageria mamei poate fi utilizata pentru a crea o oglinda originala in baie.

5. Confectioneaza-ti singur ornamentele! Foloseste paie, flori uscate si putina sarma pentru a face o coronita decorativa.

Articole similare

10 solutii de utilizare a spatiului intr-o baie mica

Elena Virlan

Fă turul bucătăriei unde tapetul este vedeta

Sânziana Iaru

Perdelele – o solutie rapida de a schimba camera unui copil

casamea.ro

Lasă un comentariu