Image default
Home

Amenajarea rapida a unei bucatarii

 

Montati o chiuveta pentru legume, un robinet elegant si o noua suprafata de lucru, pentru o amenajare rapida a unei bucatarii, cu care orice bucatar se va putea mandri.

Materialele necesare:

Dremel Trio;
Freza de taiere multifunctionala de carbura Dremel Trio;
Freza de taiere pentru placi de perete Dremel Trio;
Bazin pentru legume din otel inoxidabil;
Robinet elegant;
Etansator siliconic;
Scurgere chiuveta;
Tevi pentru racordarea la conducta principala.

Gradul de dificultate: 4 stele (nivel avansat)

Pasul 1
Marcati circumferinta noului bazin de legume pentru bucatarie la aproximativ o jumatate de metru fata de chiuveta existenta. Apoi trasati marginea bazinului in interiorul vasului, intai masurand, iar apoi polizand linia exterioara.

Pasul 2
Taiati prin patrundere in suprafata de lucru cu acoperire ceramica prin folosirea uneltei Dremel Trio si a frezei de taiere a placilor ceramice (TR562). Sau pentru un ajutor suplimentar, adaugati dispozitivul pentru taieri circulare din setul Trio, pentru a va ajuta sa taiati un cerc perfect (cu o raza maxima de 160 de mm). Taiati lemnul de dedesubt pe aceeasi linie, folosind de aceasta data Dremel Trio, freza de taiere multifunctionala cu varf de carbura (TR563) cu mana libera sau cu dispozitivul pentru taieri circulare.

Pasul 3
In acelasi fel, marcati circumferinta pe baza robinetului elegant de pe suprafata de lucru cu acoperire ceramica la aproximativ 15 cm distanta fata de orificiul pe care l-ati taiat pentru chiuveta de legume pentru bucatar. Apoi, taiati prin penetrare cu Dremel Trio si cu freza de taiere a placilor ceramice (TR562).

Pasul 4
Puneti chiuveta de legume in pozitie, acoperind cu silicon curat, pentru a va asigura ca nu vor exista pierderi. Apoi, puneti noul robinet elegant in pozitia sa.

Articole similare

5 pasi – cum sa-ti reconditionezi dulapurile de bucatarie?

Alexandra Petraru

Bancuta cu depozitare pentru un hol vesel si organizat

Alexandra Petraru

Cum repari micile defectiuni ale tapetului

Elena Virlan

Lasă un comentariu