Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Amenajare si design interior pentru un sediu de companie

Compartimentarile sunt din gipscarton vopsit si partitii din sticla transparenta in tamplarie de aluminiu gri deschis. Culoarea centrala a amenajarii este data de imaginea companiei, si anume rosul. Acesta este prezent atat in contrast cu albul tavanului si griul mochetei si al tamplariei de aluminiu, cat si in armonie cu nuanta de beige foarte deschis – esenta par salbatic – dar cald a blaturilor birourilor si meselor de conferinte.

Pentru contrast si integrare, atat scaunele de birouri, cat si separatoarele au fost alese in culoare rosie. Mobilierul de tip “platforma” al birourilor din open-space a fost optiunea numarul 1 pentru ca ofera un spatiu de lucru mai amplu, si, de asemenea, pentru ca lucrul in birou se face in baza unor echipe de mai multi oameni, transferul de la un birou la altul sa poata fi usor realizat.

Peretii laterali de gipscarton ai salilor de sedinte sunt decorati cu motive grafice inspirate din culoarea, profilul si mission statement-ul companiei, axat pe comunicare virtuala si interpersonala, compuse prin contrast alternativ fond-forma intre culoarea rosie si alb. Astfel pe langa cuvinte-cheie motivationale, au fost folosite desene abstracte care dau spatiului un aer jucaus, dar rafinat. 

Intreaga parte de decorare la nivelul peretilor a fost conceputa impreuna cu o echipa de artisti plastici si graficieni, tot acestia fiind si cei care au executat lucrarile propriu-zise in spatiu.

Insemnele companiei sunt incorporate intr-o grafica dinamica pe peretii de gipscarton vizibili din zona de birouri open-space, fiind un reper vizual care coordoneaza perceptia inca de la intrarea in spatiul companiei.

La nivelul birourilor manageriale si al salilor de sedinte s-a optat pentru siluete stilizate ale orasului, in acelasi raport de culoare alb-rosu, cu accente negre, la nivel de pete de culoare, pentru a nu da senzatia unui spatiu mic, ci din contra, pentru a-l amplifica la nivel estetic si de perceptie.

Biroul de arhitectura “CUB Architecture” este o companie din Romania, creata pentru a oferi servicii de arhitectura de valoare pentru clientii sai. Unul dintre segmentele de piata pe care CUB Architecture este specializat si are o expertiza de peste 65.000mp amenajati este cea a Office Planning-ului 

 

Articole similare

10 combinatii cromatice aprobate de designeri

casamea.ro

Modern meets Classic intr-un birou IT din centrul Clujului

casamea.ro

6 idei neconventionale pentru a-ti pune in valoare peretii

Elena Turcu

Lasă un comentariu