Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Amenajare originala a unui apartament de 67 de mp

Acest apartament modern se bucura de un layout distinctiv, care se dezvaluie in jurul unui volum central. Chiar daca, teoretic, prin adaugarea unor pereti interiori, casa pare mai mica, in acest caz, ferestrele mari si culorile contrastante ofera locuintei un aspect spatios si dinamic.

Este greu de gasit un spatiu cu mai multa personalitate decat acesta. Detaliile arhitecturale ale interiorului sunt imposibil de ignorat. De exemplu, teava vopsita in portocaliu si atasata la masa de dining este in ton cu scaunul de dining in aceeasi culoare. Impreuna, echilibreaza cromatic suprafetele albastre din dreapta.

Bucataria este amenajata simplu, minimalist, dar integreaza trasaturi ale stilului scandinav din living. Rafturile deschise afiseaza instrumentele utile pentru bucatarie, care au un efect decorativ pentru camera de zi.

Un alt scop al volumului central se dezvaluie prin aceasta usa de acces la baie. Galbenul pal vine in contrast cu exteriorul albastru si imbratiseaza accentele portocalii din apropiere.

Restul volumului central contine un dormitor fabulos prin design si materialele utilizate (lemn si beton aparent). Stropii care se scurg ofera caracter la tema generala industriala, iar efectul vizual este destul de puternic.

Zona de dormit se continua cu un birou (cu un raft montat aproape de tavan) si cu o baie proprie, oferind tot confortul necesar. Acest spatiu poate fi interpretat ca un apartament intr-un apartament.

Proiectul de amenajare a fost realizat de designerul Nika Vorotyntseva.

 

Sursa foto: www.home-designing.com

 

Articole similare

Ediţie specială! EXPO CASA MEA, 3-6 mai ROMAERO – Expozanţii şi organizatorii ne fac un tur al târgului

Ion Diamandi

Un interior fermecator amenajat in stil clasic

Elena Virlan

Bucătărie tradiţională cu accente industriale

Elena Virlan

Lasă un comentariu