Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Amenajare minimalista intr-un apartament de 60 m²

Designer-ul Oleg Trofimov a reusit sa transforme un apartament de 60 de metri patrati intr-un spatiu aerisit, incapator, fara a renunta la stil.

Abordarea stilului minimalist si a culorile deschise nu reprezinta neaparat o noutate, desi este bine sa tii cont de aceste aspecte cand vine vorba de o locuinta nu foarte „generoasa”.

Surpriza consta in abordarea unei idei inteligente. Designer-ul a ales sa foloseasca mobilier pliabil, ergonomic, care sa nu faca risipa de spatiu.

La prima vedere, avem de a face cu un open-space, format dintr-o mini-

bucatarie si living unde dining-ul lipseste cu desavarsire sau cel putin aparent. De fapt, mobilierul din living ascunde o masa de patru persoane perfect functionala.

Atunci cand nu doriti sa va incarcati vizual camera, dar nici sa lasati peretii „goi” apelati la arta. Tablourile sunt o modalitate inedita si eficienta prin care orice camera primeste un plus de valoare.

Ideea de mobilier pliabil este intalnita si in dormitor. Aici, un mini-birou pur si simplu „iese” din perete. Este indeajuns cat sa cuprinda un laptop sau o agenda mai mare, iar dupa folosire se „retrage” intr-un fel de nisa.

De asemenea, tot in ideea de mai mult spatiu, s-a renuntat la tablia clasica de pat care l-ar fi „impins” si mai mult spre peretele opus, in favoarea a doua tablouri mari, foarte expresive, care au fost amplasate deasupra acestuia.

Din dormitor se trece direct in baia foarte simpla, in tonuri neutre, unde se intalnim acelasi tip de parchet cu aspect nefinisat.

Articole similare

Mix de forme si culori intr-un duplex spatios

Elena Virlan

Decor de Craciun in stil traditional

Elena Virlan

Alegerea designerilor: ce culori vor fi la moda anul acesta

casamea.ro

Lasă un comentariu