Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Amenajare minimalista intr-un apartament cu 2 camere

Orice designer incearca sa introduca intr-un decor acel “ceva” care sa il faca distinct, unic si, mai mult decat atat, reprezentativ pentru stilul si personalitatea clientilor.

Apartamentul din imagini masoara aproximativ 45 de mp, insa pare mult mai spatios gratie amenajarii minimaliste. Personalitatea interiorului este creata indeosebi cu ajutorul finisajelor peretilor, care prezinta accente geometrice interesante. Prezenta in living si continuata in dormitor, aceasta tema decorativa ofera amenajarii un aspect unitar.

Citeste si: Monocromie intr-un apartament minimalist

Proprietarii, o familie tanara, fara copii, si-au dorit un decor aerisit si luminos, in ciuda faptului ca suprafetele reduse ale incaperilor faceau putin probabila realizarea acestui lucru. Designerul Irina Aref’eva a utilizat piese de mobilier si obiecte minimaliste ca sa nu incarce prea mult spatiul.

Zona de zi inglobeaza un living, un dining si o bucatarie mica si discreta, camuflata in finisaje. Un element interesant al amenajarii este separatorul din lemn care delimiteaza livingul de dormitor. Acesta este mult mai ingust decat un perete, prin urmare, ocupa mai putin spatiu.

Citeste si: Amenajare minimalista intr-un apartament de 60 m²

Dormitorul a fost realizat cu un nivel mai sus, ceea ce il separa si mai mult din punct de vedere vizual de living. Formele geometrice ofera acestei incaperi o nota jucausa si vesela.

Articole similare

10 case contemporane de lux cu piscina

Elena Virlan

Targ

RL online

Design indraznet, in Palma de Mallorca

Catalina Coca

Lasă un comentariu