Image default
Amenajare camera copilului Practic

Amenajare inteligenta intr-o camera de adolescent

Credeti ca doar camerele domnisoarelor sunt cochete si amenajate foarte atent? Iata o camera de adolescent in care decoratorul a pus in egala masura accent pe functionalitate si design, acordand o mare atentie detaliilor.

Peretele din spatele canapelei ofera o solutie de depozitare originala: lamele creative care se prezinta ca un sistem de stocare modular. Aceste unitati de depozitare pot fi schimbate in functie de nevoile utilizatorului.

Citeste si: 5 camere contemporane pentru adolescenti

Mai exact, rafturile pot fi mutate sau indepartate, pentru a se potrivi cu diferite obiecte. Exista chiar si un loc de depozitare pentru un accesoriu esential unui adolescent care traieste in suburbie: bicicleta.

Rafturile pentru carti din sticla mata reprezinta o optiune de stocare obisnuita, insa in acest caz au un aspect mai abstract. De asemenea, desenul (arta de perete creativa) ofera o nota nonconformista pe un perete de altfel simplu.

Citeste si: Decor pentru camera unui adolescent

Desigur, ca in orice camera de adolescent, exista un birou dotat cu un scaun turcoaz, care se integreaza foarte bine in amenajare. Chiar si lampa de birou verde lime reprezinta un accesoriu ales cu grija, care accentueaza nota moderna a amenajarii.

Aceasta camera a fost amenajata de designerii de la HQteam.

Articole similare

Alegerea blatului de bucătărie în funcție de material

comunicat de presa

Te pregatesti sa te muti cu chirie?

casamea.ro

5 lucruri pe care trebuie neaparat sa le ai in dormitor (II)

Madalina Constantin

Lasă un comentariu