Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Amenajare festiva intr-o casa din Londra

Daca iti doresti un decor de Craciun echilibrat si intim, vei gasi in amenajarea din imagini o sursa buna de inspiratie. Poate chiar te va cuceri aceasta casa victoriana din sudul Londrei.

Interiorul se remarca prin decorul atragator si echilibrat: nici prea multa culoare, nici prea multe decoratiuni. Cu alte cuvinte, amenajarea este ideala pentru familiile care isi doresc un cadru festiv echilibrat si intim pentru petrecerea sarbatorilor.

Finisajele albe nu sunt o noutate in astfel de locuinte. Ele scot mai bine in evidenta piesele de mobilier si accesoriile colorate. In cazul de fata, mobilierul rustic creeaza o atmosfera degajata, ce aminteste de locuintele de altadata. In acest cadru au fost introduse accesorii lila, care dau amenajarii o nota de rafinament contemporan. Decoratiunile purpurii, prezente chiar si in sala de baie, creeaza un contrast foarte placut cu finisajele albe si textilele lila (draperii, pleduri etc.).

Accentele de culoare sunt introduse discret in decor: brad si ramuri verzi (care decoreaza diverse zone, cum ar fi semineul sau masa), decoratiuni pentru brad argintii si cutii de cadouri aurii. Chiar si cei mai zgarciti in aprecieri vor adminte ca in acest interior exista un echilibru cromatic desavarsit. 

Articole similare

Autocolantul sau noua fata a lucrurilor

Constantin Stefan

Black Friday la Delta Studio – reduceri de până la 90% la soluții pentru amenajări de interior inteligente

comunicat de presa

Home&Deco rezolvă problemele din casă

RL online

Lasă un comentariu