Image default
LifeStyle

Amarilis rosu –floarea sezonului toamna-iarna 2013/2014

Alaturi de Amarilis rosu, in colectia Floria.ro toamna –iarna din acest an se regasesc flori precum trandafiri, gerbera, orhidee dendrobium si cupe de cymbidium care completeaza si accentueaza rosul puternic si cupele bogate ale florilor de Amarilis.

Rosu total –o provocare incadescenta trasata in buchete cu Amarilis rosu

Tinutele alcatuite din piese rosu din cap pana-n picioare au fost o prezenta constanta pe catwalk in propunerile pentru acest sezon. Acestea au inspirat designerii de buchete ai Floria.ro sa creeze o serie de buchete elegante si provocatoare cu Amarilis rosu.

Ca si tinutele in care se reflecta, buchetele cu Amarilis rosu sunt pentru femeile puternice, care au incredere in ele si nu se tem sa iasa in evidenta printr-o tinuta eleganta si stilata, indiferent de varsta.

“Buchetele all red nu se potrivesc oricui, ci acelor femei care stiu sa poarte rosu ca niste doamne, cu o atitudine eleganta. Aceste buchete sunt create pentru femei sofisticate, pretentioase, greu de impresionat, care apreciaza combinatiile indraznete mai mult decat pe cele clasice, din trandafiri rosii. Barbatii care ofera buchete din Amarilis rosu stiu ca doamnele carora le trimit sunt speciale si isi doresc sa fie tratate special, astfel ca aleg sa le surprinda cu un buchet rafinat “ declara Andreea Uceanu, Director Imagine si Design Floria.ro.

Apus tomnatic in buchete feminine, romantice si misterioase

O alta directie abordata de designerii Floria.ro in buchetele colectiei de toamna –iarna de la Floria.ro este asocierea culorilor tomnatice, galben si portocaliu, cu rosul aprins al florilor de Amarilis. Contrastul realizat este puternic si energizant, dar in acelasi timp enigmatic si incitant, ca un apus spectaculos de tomna in nuante de foc.

Este o linie de buchete pentru femeile ingenue, care iubesc natura, culorile, viata, persoane optimiste si pozitive. Sunt alegerile ideale pentru o prima intalnire sau pentru a fi trimise la birou, dupa o intalnire” mai spune Andreea Uceanu, Floria.ro. 

Articole similare

AKZO NOBEL – Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

RL online

Ceasurile, bijuterii ce dau masura timpului

Mariela Vanu

Spectaculosul chiparos albastru

casamea.ro

Lasă un comentariu