Image default
LifeStyle

Alimentatia pisicilor

Alimentatia puilor

In timp ce pisicuta ta este ocupata sa se joace, sa te amuze si sa fie curioasa in legatura cu tot ceea ce o inconjoara, corpul ei este de asemenea ocupat sa construiasca o baza solida pentru viitoarea crestere. Cand pisoii incep sa manance hrana solida, aceasta trebuie sa ofere o tranzitie ideala, adica sa pregateasca trecerea spre o viata cu o nutritie excelenta. Hrana pentru aceasta categorie este gandita sa ajute la sustinerea sistemelor imunitar, digestiv, a celui ce raspunde de piele si blana si la satisfacerea nevoilor nutritionale ale pisicutelor in crestere.

Alimentatia adultilor

Pisicile sunt in mod natural carnivore, asa ca organismul lor functioneaza cel mai bine cu un nivel ridicat de proteine. Chiar daca au depasit perioada de crestere, ele au nevoie in continuare de o nutritie care sa le furnizeze energie si sa le asigure echilibrul matabolismului lor unic. Alege formulele pe baza de carne adevarata de pui sau peste, acestea sustinand sistemele imunitar, digestiv si cel al pielii si parului pisicii tale.

Alimentatia seniorilor

La batranete simturile multor pisici se diminueaza, iar capacitatea acestora de a absorbi nutrienti esentiali scade. Hrana pe care i-o vei da acum batranului tau motan trebuie sa fie foarte gustoasa pentru a-i mentine interesul pentru mancare, dar sa-i si faciliteze digestia grasimilor. In jurul varstei de 11 ani este vremea schimbarilor, pisica ta devine mai putin activa si are nevoie de sprijin pentru mentinerea starii de sanatate. De aceea trebuie sa folosesti formule de hrana care sustin sistemul cheie de protectie si indeplinesc toate nevoile nutritionale aflate in schimbare in aceasta perioada.

 

Articole similare

Ai un câine de talie mare? Răcește-l cum trebuie în perioada de vară

casamea.ro

Salata de broccoli cu avocado, castraveti si susan

Revista Domus

Noile tehnologii si inovatii „in actiune” la BIFE-SIM 2014

casamea.ro

Lasă un comentariu