Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Alege accesoriile de masa

Fii indraznet atunci cand iti cumperi vesela, tacamurile si restul accesoriilor pentru masa.
– Daca optezi pentru un aranjament de masa clasic, elegant, vesela din portelan fin este la mare pret. Bineinteles ca depinde doar de tine ce model, imprimeu si culoare alegi. Dupa aceste criterii trebuie sa te ghidezi si atunci cand alegi fata de masa, tacamurile, suporturile pentru lumanari, inelele pentru servete si asa mai departe.
– Stilul asiatic este si el foarte apreciat, mai ales asociat cu un decor modern minimalist. Ca atare, nu ezita sa achizitionezi seturi de sushi din ceramica neagra sau rosie, betisoare din lemn de bambus si suporturi individuale pentru farfurii din lemn exotic.
– De la evenimentele speciale nu trebuie sa lipseasca accesoriile festive. De exemplu, de Craciun si Paste, cele mai indicate sunt servetele brodate, figurinele-suport pentru etichetele cu nume, coronitele din cetina de brad sau flori de primavara, toate in ton cu sarbatoarea respectiva.
– Daca vrei un aranjament de masa modern si ludic, mergi pe jocuri de forma si culoare. Alege boluri colorate, cu buline, fete de masa cu imprimeuri vesele si recipiente pentru mirodenii cu forme indraznete. Nu te sfii sa combini culori!
– Pentru un look absolut original, achizitioneaza seturi de masa complete, care se inscriu intr-o anumita tema si care redau forme atipice. De exemplu, alege o gama de vesela inspirata din natura, care propune farfurii de diferite marimi, platouri si boluri in forma de frunze.

Articole similare

Accesorii inspirate din natura

Laura Ilica

Amenajarea bucatariei nu a fost niciodata mai simpla

Catalina Coca

Apartament mic, gradina si accente verzi

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu