Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Albul mereu la moda

Chiar daca o lunga perioada a fost asociat cu spatii oficiale, imaculate, iar in locuinte era folosit cu precadere in camera de oaspeti, unde nimeni nu avea voie sa intre fara permisiune, astazi albul ocupa un loc fruntas cand vine vorba de amenajari interioare.

Clasic sau modern, jovial sau opulent, il poti gasi in oricare dintre aceste stiluri.

Albul este privit cu alti ochi, poate transforma o incapere intr-un loc prietenos sau, prin intermediul textilelor pretioase, intr-un spatiu luxos.

Este superb oricum si oricand, mai ales daca adaugi cateva pete de culoare.

El devine actorul principal in locuinta moderna.

Asociat cu nuante de bej, ocru sau bronz, orice camera capata un aer calduros. Daca este sustinut de textile cu imprimeuri viu colorate, atunci ai de-a face cu un spatiu jovial, tineresc.

In bucatarie sau in baie sunt un must sanitarele placate cu crom sau cu finisaje de bronz. Acestea vor lasa senzatia incontestabila de curat, de spatiu igienic.

Poate fi folosit de asemenea mobilier alb, cu conditia sa existe un mic contrast provenit fie de la pardoseala, fie de la accesorii. Daca vorbim de bai, atunci acestea vor parea mai luxoase si mai elegante.

Nu uita! Poti obtine ambientul mult dorit apeland doar la accesorii!

Un alt lucru ce trebuie retinut este faptul ca albul reflecta lumina si atunci orice incapere creeaza iluzia ca este mai mare decat in realitate. Este un truc ce poate fi folosit cu succes in orice spatiu mic.

Daca iti doresti un efect dramatic, imediat, asociaza-i albului nuante de maro si umbre de negru.

Diferenta dintre acestea nu va fi trecuta cu vederea, de aceea genul acesta de combinatie este indicat holurilor si intrarilor. Astfel, toti cei care-ti vor trece pragul vor fi impresionati de decor.

Nici in camera copiilor nu ar trebui sa te feresti de alb, chiar daca stim cu totii cum sunt micutii.

Alege mobilierul prevazut cu huse sau perne dehusabile, astfel le vei putea curata ori de cate ori doresti. De asemenea, materialul este important. Alege un denim gros, in nuante kaki, care va rezista in timp, nu se va deteriora si nici nu se va decolara.

Spatiul de primire poate fi animat cu pernute decorative, covorase colorate, tablouri si flori.

Albul este mereu la moda, ca si rochia neagra din dressing!

 

Articole similare

10 Martie – Revista de unelte si echipamente

RL online

Ai o camera intunecoasa? Uite cum o poti amenaja pentru a fi mult mai luminoasa si primitoare

casamea.ro

Alegerea noastra: clante si manere minimaliste

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu