Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Alb si rosu pentru bai spectaculoase

Vrei sa ii oferi baii un look spectaculos sau pur si simplu sa o transformi intr-un spatiu dinamic si placut, dar nu stii de unde sa pornesti? Ei bine, iti lansam o provocare: foloseste culoarea rosie.

Bai mari, solutii multiple

Baile mari permit numeroase modalitati de amenajare, devenind veritabile spatii de relaxare. Daca vrei sa pui bazele unui decor minimalist, axat pe contrastul alb-rosu, orienteaza-te catre obiecte sanitare moderne, dotate cu functii complexe. Finisajele joaca un rol crucial. De pilda, placile ceramice lucioase vor spori nota eleganta a baii. Jocul de contraste se poate aplica foarte bine in acest caz. Un perete zugravit in rosu, alaturi de unul in alb, continuat cu suprafete negre (de exemplu, zona din jurul cazii), va oferi un aspect dinamic.

Bai atipice

Sala de baie poate deveni un spatiu original daca beneficiaza de o amenajare corespunzatoare. Casele mari prezinta avantajul ca permit alocarea unor suprafete mari acestor functiuni si o compartimentare atipica. Montarea cazii in centrul salii de baie, aproape de o fereastra verticala, va oferi un look aparte.

Finisaje in tonuri vibrante

Daca baia este spatioasa, primeste suficienta lumina naturala, iar obiectele sanitare sunt albe, atunci poti vopsi peretii intr-o nuanta mai puternica de rosu. In functie de cum o vei decora ulterior, va rezulta o atmosfera romantica, moderna sau cosy. Inca un pont: nu neglija iluminatul ambiental!

Fundal alb, accesorii colorate

Daca nu vrei sa renunti la finisaje, dar in acelasi timp iti doresti sa aduci o schimbare vizibila in decor, doteaza baia cu noi piese de mobilier. Deranjul si costurile vor fi considerabil mai mici comparativ cu cele pe care le implica inlocuirea finisajelor. In cazul in care placile ceramice sunt albe sau in tonuri foarte deschise, anima atmosfera cu cateva obiecte de depozitare rosii. O oglinda cu rama in aceeasi nuanta de rosu va avea un impact vizual remarcabil.

 

Articole similare

Apartament mic amenajat in stil masculin

Catalina Coca

10 Martie – Revista de unelte si echipamente

RL online

Ufogel – casa OZN din muntii austrieci

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu