Image default
Amenajare bucatarie Practic

Alb si rosu intr-o bucatarie ultramoderna

Bucataria din imagini este exemplul perfect de spatiu in care se imbina cu succes latura estetica cu cea functionala. In plus, contrastul alb-rosu ii ofera incaperii un look foarte atractiv.

Casa din care face parte si aceasta bucatarie este situata in Portugalia si a fost proiectata si amenajata de Staffan Tollgard Design Grup. La baza realizarii proiectului a fost ideea de locuinta moderna, adaptata stilului de viata actual.

Atat arhitectura exterioara, cat si amenajarea interioara sunt realizate in stil modern. Echipa de specialisti a pus accent pe materiale de foarte buna calitate si pe modalitati inedite de combinare a lor (lemn, sticla, ceramica, suprafete mate cu suprafete lucioase etc.).

Locuinta se compune din parter si etaj, dispune de o terasa spatioasa si piscina. Fiind inconjurata de o vegetie fermecatoare, casa reprezinta pentru beneficiarii sai o adevarata oaza de relaxare.

Interiorul se remarca prin finisajele neutre, care pun in evidenta elementele de decor in tonuri vibrante si accentele indraznete (obiecte decorative cu design abstract sau in culori foarte puternice). Nu face exceptie nici bucataria, care, desi este guvernata de nonculoarea alb, cucereste prin elementele in culori pasionale, cum ar fi rosul (care se regaseste la mobilier si decoratiuni).

Suprafata mare vitrata si mobilierul alb ii ofera bucatariei multa luminozitate. Totusi, lumina naturala a fost completata cu un sistem de iluminat artificial inteligent, care sa asigure suficienta vizibilitate atunci cand se gateste sau se ia masa.

Articole similare

Cum alegi sistemul de alarmă pentru casă?

Lucia Lazar

Decor natural pentru mesele de Sarbatori

casamea.ro

Luxul la el acasa. 10 bai placate cu marmura

Catalina Coca

Lasă un comentariu