Image default
Amenajare dormitor Practic

Alb si auriu intr-un dormitor elegant

Acest dormitor te cucereste din primele clipe prin cromatica rafinata si eleganta elementelor de decor. Un loc perfect de relaxare si de rasfat al simturilor.

Cuvintele-cheie in aceasta amenajare sunt eleganta, feminitate si bun-gust, obtinute prin piesele de mobilier inovatoare si combinatiile inedite de culori.

Tapetul cu model delicat din spatele patului reprezinta fundalul perfect deoarece pune in valoare intreaga incapere. Perdeaua, pardoseala si peretii albi transforma acest dormitor intr-un spatiu foarte luminos, dar si odihnitor in acelasi timp.

Tablia patului contine un raft pentru carti, dar poate servi si pentru pastrarea ramelor foto si decoratiunilor de orice fel. Un element foarte elegant al amenajarii este raftul de perete auriu, cu design neobisnuit, care joaca dublu rol: de suport pentru carti si umerasele cu haine.

Un alt element de decor cu design original este piesa de mobilier alba asezata in apropierea patului, un fel de descendent al clasicului cuier.  Aceasta contine mai multe unitati de stocare pentru haine si accesorii vestimentare.

Piesele de mobilier cu design original, precum si accesoriile albe-aurii, compun un decor elegant si rafinat, care transforma dormitorul in unul dintre cele mai frumoase spatii de relaxare.

Articole similare

Transformare – o baie victoriana mai aproape de timpurile noastre

RL online

“Am renovat bucataria cu aproape 850 euro”

Elena Virlan

Décor elegant in doua culori

Laura Ilica

Lasă un comentariu