Image default
Amenajare bucatarie Practic

Alb imaculat si accente de turcoaz

Desi exista tendinta de a evita albul, deoarece da un aer impersonal, totusi, asociat cu cateva culori de accent, ofera interioarelor un farmec incontestabil. Aceasta amenajare este un exemplu graitor in acest sens: accesoriile turcoaz sunt foarte bine evidentiate datorita fundalului alb.

Baia din imagini, aferenta dormitorului matrimonial, face parte dintr-o casa cu arhitectura minimalista, cu spatii largi si aerisite, amenajate distinct, in functie de destinatarul fiecarei incaperi. Nu face exceptie nici baia matrimoniala, care se bucura de o suprafata generoasa si de o fereastra pe masura, care le permite utilizatorilor sa priveasca cerul in timp ce se relaxeaza. Conceptul de amenajare a fost propus de designerii Simona Bonea si Bogdan Apostoiu (cei care s-au ocupat de amenajarea intregii locuinte) si agreat din start de doamna casei, de profesie medic.

Cerintele proprietarilor s-au rezumat la includerea in decor a unei cazi comode, a unui lavoar mare si a unui bideu. Aceste cerinte s-au regasit in proiectul 3D realizat de designeri si materializat ulterior. Cromatica a reprezentat, de asemenea, propunerea designerilor. Peretii au fost acoperiti cu placi ceramice albe rectificate. Unul dintre acestia prezinta un decor de tip mozaic, cu textura semilucioasa si efect satinat, de scoica. Pardoseala a fost acoperita cu placi ceramice intr-o nuanta de gri-bej, care se regaseste la corpurile de mobilier. Mobilierul a fost proiectat de Simona si Bogdan si executat la fabrica de mobila a firmei Delta Studio, din PAL melaminat Egger, combinat cu MDF vopsit (rezistent la apa). Placile ceramice si obiectele sanitare au fost achizitionate tot de la Delta Studio.

Material realizat cu sprijinul designerilor Simona Bonea si Bogdan Apostoiu, Avantgarde Design Studio, tel.: 0722-632.000, www.avantgardesign.ro

Articole similare

Biblioteca din nisa

Ana-Maria Oancea

Cum să-ţi faci singur o uşă glisantă de interior

casamea.ro

Amenajare inteligenta intr-o camera de adolescent

Elena Virlan

Lasă un comentariu