Image default
LifeStyle

AKZO NOBEL – Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Titlul i-a fost inmanat, chiar de catre Majestatea Sa Regele Mihai, lui Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel Romania,  in cadrul  ceremoniei care a avut loc pe data de 27 octombrie la Sala Regilor a Palatului Elisabeta, in prezenta membrilor Familiei Regale.

Akzo Nobel furnizeaza Casei Regale produse din gamele Dulux, Sadolin si Hammerite pentru reconstructia si restaurarea Castelului si Parcului Regal Savarsin. Familia Regala apreciaza rezultatele folosirii vopselelor si considera Akzo Nobel un partener de incredere.
Vopselele Akzo Nobel se remarca prin durabilitate, constanta culorii si usurinta de aplicare, fiind prima alegere a multor constructori si renovatori de locuinte. De asemenea, Akzo Nobel ofera asistenta specializata necesara utilizatorilor pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Este o mare onoare pentru noi faptul ca am primit aceasta distinctie. Suntem bucurosi ca  putem sprijini actiunile Casei Regale oferind lacurile si vopselele Akzo Nobel.  Este o placere sa contribuim la acest proiect si o ocazie extrem de rara de a demonstra ca ne plac provocarile si ca ne dedicam actiunilor in care suntem implicati” , a declarat Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel Romania.

Distinctia de Furnizor al Casei Regale a Romaniei reprezinta recunoasterea standardului ridicat al produselor si a gradului inalt de profesionalism al companiei. Acest titlu este oferit persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an. 

Articole similare

Swing, sing and shine – noua colectie Swarovski

Madalina Craciun

Redă organismului echilibrul ideal cu produsele Drenox

comunicat de presa

Final Distribution: crestere cu 65% la vanzarile de membrane de protectie pentru acoperisuri si fundatii DELTA in T1 2011

comunicat de presa

Lasă un comentariu