Image default
Amenajari Interioare

Afla care sunt tendintele verii in materie de design interior

Poate, buna-dispozitie, instalata odata cu venirea verii, va va deschide „apetitul” pentru (re)amenajare/decorare. Asadar, pe lista noastra se afla cateva idei de pus in practica:

– Amenajarile de inspiratie nautica sunt din nou in top. Nici nu este de mirare acest lucru, tinand cont ca vara suntem cu gandul la mare, la plaja, la soare. In plus, atmosfera adeseori apasatoare de afara necesita, la interior, materiale usoare (bambus, rachita, ratan), textile fluide, imprimeuri in dungi si elemente decorative cat mai sugestive (scoici, barcute, etc.). Din punct de vedere cromatic, album si, in general, culorile neutre sunt tot ceea ce va trebuie.

– Decorurile inspirate din arta reprezinta, de asemenea, una din tendintele acestui sezon. Formele geometrice si imprimeurile „ziaristice”, alaturi de cat mai multe obiecte de arta, revin in forta. 

Stilul traditional suprins prin accesorii colorate cu motive etnice, broderii si cat mai multe detalii de acest gen este perfect pentru amenajarea dormitorului sau living-ului. Transmite ideea de familie, confort si, totodata, buna-dispozitie.

Amenajarile monocrome vor fi mereu in tendinte. Reprezinta o alegere clasica, eleganta, care nu isi pierde din farmec odata cu trecerea timpului. Usor de realizat, avand la baza doar alb si negru, acest tip de amenajare poate fi animat putin cu ajutorul unor pete de culoare din loc in loc, cum ar fi rosul.

 

 

Articole similare

2010 Iunie – Revista de unelte si echipamente

RL online

Al6-lea simt de la Whirlpool oferit de www.casamea.ro

RL online

Reduceri de pana la 70.000 Euro + TVA la apartamente noi cu 3 si 5 camere

casamea.ro

Lasă un comentariu