Image default
Home

Aer proaspat si curat in fiecare zi

Printre odorizantele care pot fi folosite cu succes in locuinta dumneavoastra se numara:

Odorizantul tip spray, cu actiune instantanee. Aceste odorizante sunt sub forma de aerosol sau pompa, improspateaza aerul din spatiile inchise, absorbind mirosurile neplacute. Unele sprayuri au si efect de dezinfectare a suprafetelor pe care sunt aplicate. Se poate folosi in orice tip de incapere.

Odorizantele stand-up sunt recipiente din plastic ce contin gel sau benzi parfumate de hartie. Acest tip de odorizant cunoaste o mare varietate de parfumuri. Ambalajul mai poate fi si din sticla, in care este introdus un lichid, parfumarea aerului efectuandu-se in momentul in care este desurubat capacul. Acest tip de odorizant are un efect mai indelungat de improspatare. Recipientele au forme variate si pot fi reumplute. In aceeasi categorie intra si vasele speciale in care se toarna diverse uleiuri esentiale ce sunt apoi incalzite la lumanare. Evaporarea lichidului are ca efect parfumarea aerului.

Produsele potpourri sunt niste amestecuri de flori, frunze sau fructe uscate, scoarta de copac, mirodenii, ambalate in cutii, pungi, boluri ceramice sau saculete din materiale textile.

Odorizantele electrice au un mecanism, care, odata pornit, degaja in camera o aroma placuta. Daca doriti un produs pe care sa il aveti aproape de birou, cel mai potrivit este un mini-ventilator cu parfumare. Acesta degaja un miros reconfortant.

Odorizantul cu microcip este automat si difuzeaza aceeasi doza de parfum la intervale de timp egale, zi de zi, pe o perioada cuprinsa intre 30-60 de zile, in functie de intervalul de timp setat. Datorita dispozitivului de difuzare a parfumului, odorizantul arata ca functioneaza.

Dezodorizantele sunt produse care nu acopera mirosurile cu parfum, ci le elimina, neutralizand mirosurile neplacute.

O alta modalitate de a avea un aer proaspat si parfumat este folosirea odorizantelor de haine, care lasa impresia unor arome naturale, puternice. Cele mai multe dintre ele contin microcapsule ce degaja treptat substanta. Unele odorizante de haine au si efect antimolii.

Articole similare

Ce trebuie sa stii despre parchetul laminat

Elena Virlan

Design Days Dubai: the world’s most diverse design fair of its kind

Sânziana Iaru

5 decoratiuni de primavara, pentru usa de la intrare

Catalina Coca

Lasă un comentariu