Image default
LifeStyle

Adio alpinistilor utilitari?

Atunci cand majoritatea oamenilor se gandesc la spalarea geamurilor la inaltime, isi imagineaza un alpinist utilitar cu lavete, galeata si apa spumanta. Totusi, ca si in alte industrii, si spalarea fatadelor a evoluat la un alt nivel.

In zilele noastre, spalarea moderna a geamurilor foloseste sisteme speciale care filtreaza si dedurizeaza apa transformand-o in apa pura, eliminandu-se necesitatea folosirii de detergenti. Prin inventivitatea pionierilor de la Ionic Systems, acum exista echipamente mobile, complet autonome care confera siguranta spalarii fatadelor cladirilor la inaltime.

Sistemul Reach & Wash permite spalarea geamurilor in siguranta, de la nivelul solului, utilizand prelungitoare care ating inaltimi de pana la 24 de metri. Este folosita o perie moale pentru frecarea murdariei in timp ce jeturi de apa pura tasnesc pe geamuri. Apa pura nu doar curata murdaria mai eficient, ci si conduce la o uscare fara pete, necontinand impuritati sau calcar.

Echipamentul este montat fie pe o autoutilitara, fie intr-o remorca atasata unui vehicul. El se alimenteaza din rezervorul de carburant al masinii si poate fi dotat cu un rezervor de pana la 1000 de litri in care se poate stoca apa pura pentru o completa autonomie.

Cu ajutorul acestor sisteme inovative, necesitatea apelarii la serviciile costisitoare ale alpinistilor utilitari dispare si apare oportunitatea unor reduceri masive de costuri, cu pana la 50% fata de metodele traditionale. Aceasta diferenta se datoreaza scaderii costurilor cu salariile fiind nevoie de doar un singur om pentru a utiliza instalatia si eliminarii definitive a costurilor cu detergentii.

Aceasta noua abordare a tehnologiei de spalare a fatadelor cladirilor poate fi o mina de aur pentru cei ce intravad avantajele schimbarii si ar putea duce intr-un viitor apropiat la diminuarea drastica a firmelor de alpinisti utilitari.

Sistemul Reach&Wash a fost lansat in premiera in Romania de catre importatorul oficial Dionis Prestcom SRL, cu suportul partenerilor din Anglia, la Cleaning Show, in perioada 4-7 Mai 2011, la Romexpo – Baneasa.

Cei interesati pot afla mai multe detalii contactand direct importatorul pe site-ul wwww.dionis.ro. 

Articole similare

Aer comprimat uscat, eficient si fiabil pentru cele mai exigente aplicatii

revista de Unelte si Echipamente

Compania IKEA anunta un nou Retail Manager pentru IKEA South East Europe

casamea.ro

Produse pentru amenajarea și întreținerea unei clădiri de birouri

comunicat de presa

Lasă un comentariu