Image default
LifeStyle

Adăposturi creative pentru pisici, realizate de persoane cu dizabilităţi

Ce face dintr-o casă "acasă"? Printre altele, animalul de companie pe care îl iubim atât de mult şi căruia vrem să îi asigurăm cele mai bune condiţii chiar şi într-o locuinţă modestă.

Nu ştim la voi cum e, dar noi când ne gândim la locul în care ne retragem la finalul unei zile încărcate ne închipuim un spațiu primitor, cald, distractiv şi relaxant.

Pentru iubitorii de animale care sunt şi stăpanii uneia sau mai multor necuvântătoare este absolut necesar să aibă o cameră sau un spaţiu dedicat acesteia, din care nu trebuie să lipsească culcuşul şi recipientele pentru hrană. În ceea ce priveşte căsuţele pentru pisici, există atât de multe opţiuni în materie de design încât alegerea modelului potrivit devine o adevărată provocare. Iată totuşi o opţiune care nouă ne place foarte mult.

Aude Sanchez şi Guillaume Gadenne sunt proprietarii companiei Meyou care a creat The Cube, un cocon pentru pisici, cu aspect futurist, în care felinele pot dormi, dar pe care îl pot folosi şi la joacă. Compania are sediul în Paris, Franţa, iar produsele lor sunt realizate din bumbac, lână şi suporturi metalice. Colecţia include trei modele, numite The Ball, The Cube si The Bed, iar aspectul lor simplu, dar de efect, le face să pară mai degrabă obiecte decorative pentru casă. Un astfel de produs costă circa 200 de dolari.

De apreciat este şi faptul că pe lângă producerea şi comercializarea acestor produse, scopul companiei este să susţină persoanele cu dizabilităţi. Astfel, pentru această colecţie Meyou a colaborat cu o organizaţie dedicată persoanelor cu handicap, al cărei scop este să le ajute să se integreze în societate muncind, iar aceştia au contribuit la realizarea coconilor. Pe site-ul companiei, meyou-paris.com, puteţi vedea toate modelele colecţiei.

  

Articole similare

Vacante fara stres cu ECC-Net: Travel app

casamea.ro

Lămpi cu proiecții luminoase spectaculoase pentru o atmosferă magică

Alina Boicu

Workshop bebelu.ro: Cum sa ne pregatim de gradinita si alte activitati extracurriculare

RL online

Lasă un comentariu