Image default
Case de vacanta

Actrita Courtney Cox vinde mobilierul din casa ei din Malibu

De Courteney Cox isi aduce aminte toata lumea, mai ales datorita sitcom-ului „Friends”, serialul adolescentei si tineretii pentru multi dintre noi. Ce ne mai aducem cu siguranta aminte este interiorul apartamentului ei din serial in care mov era culoarea principala. In viata reala, insa, Courteney Cox locuieste intr-o cu totul altfel de casa, aflata aproape de malul oceanului, in Malibu.

Intrebata despre decorul casei sale, actrita marturiseste ca ar fi optat pentru o amenajare monocromatica, insa designer-ul de interior a reusit sa aduca cateva accente de culoare care sa dea mai multa viata si spatialitate incaperilor albe pe care le visa.

Vedeta isi vinde mobilierul 

Pentru Cox, casa din Malibu este un loc special de unde „nu se va muta niciodata”, spune ea intr-un interviu pentru Architectural Digest. Tocmai de aceea, pe 17 ianuarie anul acesta, actrita si-a deschis casa publicului, intr-un fel de „garage sale” de lux. Fanii ei sau cei in cautarea unor piese de mobilier la mana a doua, pot merge acasa la Courtney Cox si pot cumpara cateva piese de mobilier pe care actrita isi doreste sa le vanda.

Piesele puse la vanzare sunt relevante pentru stilul casei actritei: o locuinta aerisita, cu un aer relaxat si elemente de mobilier si decoratiuni care aduc aminte de stilul modern al anilor 50-60. Cox vinde majoritatea mobilierului din zona de luat masa (scaune, masa, candelabru), masa de lemn din living si o parte din decoratiunile din sticla colorata.

Nici plantele in ghiveci nu mai fac parte din noile idei de decor ale actritei, aceasta punand spre vanzare o parte dintre ele. De asemenea, fanii sau clientii interesati pot alege sa cumpere inclusiv setul cu masa si scaune pentru exterior pe care actrita l-a folosit pentru cinele luate pe terasa casei.

De la modernismul anilor 50, la un mix de vechi si nou

Schimbarea preferintelor de stil ale actritei nu s-a intamplat din cauza faptului ca decorul vechi ar fi iesit din actualitate, din contra, modernismul anilor 50 isi face simtita revenirea de cativa ani buni – corpurile de iluminat de atunci sunt in mare voga in 2017! Decizia pentru remobilarea casei a venit in urma calatoriilor foarte dese pe care Courteney Cox le face la Londra.

Acolo a gasit noi obiecte care au inspirat-o, dorind acum sa faca o mica schimbare de stil: de la modernism, la o imbinare de obiecte vechi cu obiecte noi, cu linii foarte curate. Pentru a obtine acest stil, actrita frecventeaza foarte des targurile de vechituri din Marea Britanie, dovada ca nu este nimic rusinos in asta. De asemenea, Courteney Cox isi doreste un aer mai personal in locuinta, vrand sa inlocuiasca o serie de decoratiuni cu obiecte cu valoare sentimentala pe care le-a adunat de-a lungul timpului, din calatorii.

Sursa foto: www.architecturaldigest.com

Articole similare

Acasa la Jamie Lee Curtis si Christopher Guest

Elena Turcu

Casa cu vedere la ocean a lui Matthew Perry

Georgiana Sfarlea

Luxoasa vila de la Florenta a lui Roberto Cavalli

Simona Popa

Lasă un comentariu