Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Acoperisul ceramic pentru o casa perfect ecologica

Argila pura, de calitate superioara, atat prin caracteristicile materialului din zona, cat si prin controlul continuu al productiei si calitatii, este amestecata cu apa, uscata si arsa in cuptoare cu gaz metan, fiind deci un material biologic si economic. Culorile sunt si ele naturale, fara adaos de substante chimice, depozitarea este facila, iar reciclarea, fara probleme. Toate aceste calitati, precum si certificarea ISO au facut ca tiglele ceramice TONDACH sa fie distinse cu titlul ecologic “NATUREPLUS”. Acesta este o noua marca europeana de certificare a calitatii, care distinge cu premiile sale produsele ecologice de calitate superioara din domeniul locuintelor si al materialelor de constructii. Este de remarcat ca TONDACH a fost prima societate austriaca premiata de catre Renate Künst – Ministrul Mediului, cu aceasta distinctie. 

Sanatate si confort in casa 
Materialele naturale, cum este tigla ceramica, traiesc, aducand sanatate si o calitate superioara in caminul dumneavoastra.

Argila asigura clima optima la interior: o aerisire buna provoaca uscarea aerului, iar tigla ceramica este recunoscuta prin gradul inalt de izolare termica si fonica pe care il realizeaza. Acoperisul inclinat reprezinta un important tampon termic, dar si o protectie impotriva vantului si a furtunii, oferind proprietarilor sentimentul de liniste si confort.

Proiecte economice

Tiglele ceramice TONDACH nu sunt numai durabile, ci si economice. TONDACH Romania propune tiglele ceramice cu format mare XXL – Twist, Tango Plus, Bolero si Rumba -, astfel putandu-se acoperi un metru patrat de acoperis cu un numar foarte mic de tigle (doar 8,8), ceea ce conduce la economii importante nu numai la materiale, ci si la manopera, transport etc. Durabilitatea tiglelor ceramice este foarte mare (80 – 100 de ani), la fel si garantia de 33

de ani oferita de Tondach. Nu mai putin importante sunt stabilitatea valorii tiglelor ceramice (ele se pot revinde) si faptul ca nu necesita tratamente ulterioare (invelisuri)

Articole similare

O sapa corecta, o pardoseala dreapta

Constantin Stefan

Protectia Consumatorilor va apara de contracte incorecte

revista Planul Casei Mele

4 motive pentru care sa alegi un semineu pe colt

comunicat de presa

Lasă un comentariu