Image default
Home

aCOMODEaza-te la televizor

Din acest motiv, trebuie sa cumperi o comoda TV, care sa te ajute sa pozitionezi noua achizitie intr-un loc cat mai bun. Cand mergi la cumparaturi trebuie sa ai in vedere si dimensiunile televizorului.
Comoda trebuie sa fie destul de lunga si de lata incat sa incapa aparatura video ce urmeaza a fi instalata acolo. Alege o comoda multifunctionala cu mai multe sertare si polite, pe care le poti folosi pentru amplasarea diverselor accesorii audio-video (boxe, DVD-uri, casete video etc.).
Daca te hotarasti pentru o comoda cu spatii inchise, ai grija ca aparatura audio-video sa fie bine ventilata pentru a evita supraincalzirea. Inaltimea mobilierului te va ajuta sa pozitionezi televizorul astfel incat sa ai un unghi de vizionare optim.
Cel mai usor mod de a calcula inaltimea potrivita este sa te asezi pe fotoliul sau pe canapeaua unde stai de obicei si sa determini unghiul de vizionare.
Televizorul trebuie pozitionat la o asemenea inaltime incat privirea sa fie la acelasi nivel cu mijlocul ecranului. In functie de acest lucru, vei sti cam la ce inaltime trebuie sa fie comoda.

Articole similare

Transforma o scara in piesa de mobilier

Georgiana Sfarlea

Descopera biblioteca contemporana: geometrie (a)simetrica

Catalina Coca

Gabriel Georgescu

RL online

Lasă un comentariu