Image default
Amenajari Interioare

Sugestii pentru Black Friday: 4 electrocasnice inovatoare

De Black Friday îţi poţi face o bucurie, cumpărând aparate electrocasnice performante la preturi bune. Iată care sunt recomandările noastre:

Robotul de bucătărie multifuncțional

De multe ori ai nevoie de ajutor în bucătărie, dar totodata te gândești că te-ar incomoda prezența altei persoane, mai ales când te grăbești, dar și pentru că preferi să faci lucrurile în stilul tău. Ei bine, nu ai nevoie de o mână de ajutor în carne și oase, pentru că poți avea un robot de bucătărie care le face pe toate. Gourmia este un dispozitiv 10 în 1 care poate amesteca diferite aluaturi, prepara sosuri și găti în divere feluri. Tot ce trebuie să faci este să jonglezi cu cele 10 funcții ale robotului și să te bucuri de un asistent de nădejde când vine vorba de gătit.

http://www.gourmia.com/ 

Sistemul de curățare cool

Curățarea pardoselii îți poate da bătăi de cap, mai ales când te suprasoliciți încercând metode clasice. Pentru a evita disconfortul, dar și pentru a asigura o curățare cât mai eficientă, compania iRobot a creat Scooba 450, un sistem de curățare pentru podele dotat cu senzori și programat pentru a funcționa pe etape. Construit în formă circulară, dispozitivul de doar 9 cm înălțime poate fi folosit și în locuri greu accesibile, cum ar fi suprafața de sub mobilă, iar unul dintre avantaje este că revine în zonele pe care le curăță, pentru a le și lustrui. iRobot oferă și versiunea Roomba, un robot asemănător celui numit Scooba, care însă poate curăța covoarele, asemenea unui aspirator.

 

Detectorul pentru alimente organice

Penguin este un dispozitiv cu ajutorul căruia poți testa mâncarea și băuturile organice, pentru a depista orice urmă de chimicale, inclusiv urme de pesticide și antibiotice. Tot ce trebuie să faci este să introduci în recipient o bucățică din alimentul sau lichidul pe care vrei să le testezi, iar rezultatele vor fi disponibile în câteva minute.

http://www.penguinsensor.com/en/index.html

Frigiderul inteligent

Samsung iti aduce tehnologia de ultimă oră în bucătărie sub forma frigiderului Family Hub, creat cu scopul de a te ajuta la organizarea alimentelor și a activităților casnice, în timp ce îți pune la dispoziție diverse opțiuni de divertisment. Pe ușa frigiderului se află un touchscreen care le permite utilizatorilor să posteze, să actualizeze un calendar de activități, să adauge fotografii sau să scrie notițe, totul prin intermediul smartphone-urilor lor. Family Hub dispune de trei camere foto amplasate în interior, care realizează fotografii de fiecare dată când ușa frigiderului este închisă. Imaginile pot fi accesate ulterior de pe smartphone pentru verificarea prospetimii alimentelor, a disponibilitatii acestora, dar si a pozitionarii, frigiderul trimitand alerte in cazul in care exista scurgeri, alimente alterate sau stocuri epuizate. Mai mult, frigiderul in valoare de circa 5.000 $ poate fi folosit pentru a face cumpărături online, pentru a accesa rețete și pentru a face liste de cumpărături. Frigiderul integrează opțiuni de streaming online pentru muzică, pe care o poate reda fie prin boxa încoporată, fie printr-o boxă wireless conectată prin Bluetooth, iar utilizatorii se pot bucura de programele TV preferate folosind funcția Screen Mirroring.

Articole similare

Accesorii inspirate din natura

Laura Ilica

Transformarea unui apartament

Mariela Vanu

Cum alegi stilul de amenajare in bucatarie

Elena Virlan

Lasă un comentariu